MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Mindfulness en connexió amb la natura

Mindfulness en connexió amb la natura

Des de: 10,00

DESCRIPCIÓN:
El mindfulness nos permite vivir en un estado de calma y bienestar. Su práctica nos ayuda a concentrarnos y relajarnos, a priorizar las cosas importantes y a identificar nuestros objetivos. Con el mindfulness nos enfocamos en el presente, en los principios básicos de una vida placentera.
Este taller es teórico y práctico.

EXPERIENCIA OBTENIDA:
Aprenderemos y pondremos en práctica los principios del mindfulness. Lo haremos en contacto con la naturaleza, reforzando nuestras energías vitales. Además, con el complemento de un paseo por el jardín, concentrados en el “aquí” y el “ahora”, equilibrando nuestro cuerpo y espíritu.

Plazas limitadas. Se requiere reserva previa.

Descripció

APROPIAT PER A:
Totes les edats.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà i català.

DURADA:
2 hores.

EL PREU INCLOU EL MATERIAL NECESSARI:

LLOC DE TROBADA:
Jardí Botànic Ecoherbes Park. (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Mindfulness en connexió amb la natura”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top