MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Plantes màgiques. La màgia està en el teu interior.

Plantes màgiques. La màgia està en el teu interior.

Des de: 10,00

DESCRIPCIÓ:
El poder màgic d’algunes plantes ha estat utilitzat des de l’antiguitat per diferents civilitzacions. En aquest taller aprendrem quines plantes són, les seves propietats i aplicacions més usuals: espantar les pors i les males energies, sanació i neteja espiritual, etc. També aprendrem a descobrir la nostra màgia interior. L’activitat inclou visita lliure a tot el jardí.

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
El coneixement de les plantes que tenen poders especials a nivell curatiu, medicinal i místic. Moltes d’elles les podrem veure in situ passejant pel jardí.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Persones adultes.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà / Català.

DURADA:
2 hores.

LLOC DE TROBADA:
ECOHERBES BOTANIC (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Plantes màgiques. La màgia està en el teu interior.”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top