MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Taller de mindfulness i salut femenina

Taller de mindfulness i salut femenina

Des de: 20,00

DESCRIPCIÓ:
Introducció als principis i pràctica de l’mindfulness per millorar el benestar i la salut femenina (concentració, atenció plena en l’aquí i l’ara). Durant el taller practicarem com convertir-te en la teva millor amiga, relaxar cos i ment per ser una dona més tranquil·la i feliç. L’activitat es realitza a l’aula dels arcs ia l’aula dels pins de Ecoherbes Park, i inclou visita lliure a tot el jardí.

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
El plaer de connectar cos, ment i esperit envoltades de natura. Tècniques per reduir l’estrès i tenir millor qualitat de vida.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Dones adultes.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà / Català.

DURADA:
2 hores.

LLOC DE TROBADA:
ECOHERBES BOTANIC (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Taller de mindfulness i salut femenina”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top