MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats LA BASSA DE LES OLLES. Descobreix els misteriosos secrets de la Bassa com un autèntic explorador!!!

LA BASSA DE LES OLLES. Descobreix els misteriosos secrets de la Bassa com un autèntic explorador!!!

Des de: 10,00

DESCRIPCIÓ:
En el Parc Natural del Delta de l’Ebre i han diverses tipologies d’espais, uns dels mes singulars en son les llacunes i en concret la llacuna anomenada “La bassa de les Olles”. Aquest espai que avui visitarem, i no tan sols visitarem, si no que, el degustarem amb els cinc sentits, es la llacuna mes petita del Delta, amb 54 Ha de superfície total, però també es la que disposa de major biodiversitat, per la seva proximitat al mar en un dels seus costats, on tan sols la separa una fina barrera de dunes i una platja salvatge de les poques que queden als nostres litorals, també per la vegetació salvatge del seu entorn, amb el canyís com a planta dominant, refugi de vida i nidificació de multitud d’espècies d’aus, però també de rèptils, amfibis i petits mamífers, i el rebost que per tots ells significa la proximitat dels camps d’arròs, que voregen en gran part “La Bassa de les Olles” com zona agrícola conreada. En les seves aigües de salinitat variable, principalment baixa, per l’entrada d’aigües provinents dels canals de reg de la marge esquerra del riu, que desemboquen prèviament a la basa abans d’endinsar-se al mar, i la mica de salinitat que li atorga al fi equilibri de nivells de les onades de la badia que s’endinsen a la llacuna per la seva desembocadura, aquesta variabilitat salina genera el medi ideal per multitud de peixos que viuen en les seves aigües.
La nostre sortida, serà mes que això, serà una experiència interactiva per els sentits, de forma que visualitzarem e identificarem diverses aus pròpies de zones humides i podrem enregistra-les en un full amb el seu nom i imatge, o be prendre fotografies. També els peixos que es deixin veure a les vores de la llacuna o els seus canals d’entrada i sortida. Escoltarem el silenci, tan sols interromput per el cant dels ocells, i també escoltarem les onades del mar a la platja de la Badia del Fangar i el brollar de l’aigua dels canals. Palparem les textures del delta, vegetació, fang, aigües, sorres, algunes d’elles quasi formades exclusivament per petites partícules de closques de crustacis de la zona. I amb el gust i l’olfacte experimentarem algunes de les plantes i flors comestibles d’aquest entorn tan divers i divertit.
Os proposo una sortida assossegada, tranquil·la, on vorejarem per complert la Bassa per camins i senders, amb un total de 3,5 Km acabant novament al punt de partida.
Som-hi?

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
La nostre sortida serà una experiència interactiva per els sentits, de forma que visualitzarem e identificarem diverses aus pròpies de zones humides i podrem prendre fotografies. També els peixos que es deixin veure a les vores de la llacuna o els seus canals d’entrada i sortida. Escoltarem el silenci, tan sols interromput per el cant dels ocells, i també escoltarem les onades del mar a la platja de la Badia del Fangar i el brollar de l’aigua dels canals. Palparem les textures del delta, vegetació, fang, aigües, sorres, algunes d’elles quasi formades exclusivament per petites partícules de closques de crustacis de la zona, i amb el gust i l’olfacte experimentarem algunes de les plantes i flors d’aquest entorn tan divers i divertit.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Totes les edats

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castella, Català

DURADA:
2 hores

EL PREU INCLOU EL MATERIAL NECESSARI:
Sí.

DIFICULTAT:
Molt baixa, caminarem per camins i senders plans

DISTÀNCIA DEL RECORREGUT:
3,5 kilòmetres

DIFERÈNCIA D’ALTITUD A SUPERAR:
1 metre

LLOC DE TROBADA:
Punt D’informació Bassa de les Olles, L’Ampolla, Tarragona
40º47’31”N 0º42’15” E
Pàrquing lliure en el lloc de trobada
Contacte amb el guia: Jordi T. 679408868
Li recomanem arribar 15 minuts abans del inici

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda, calçat apropiat per caminar per camins de terra

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part del client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà a Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LA BASSA DE LES OLLES. Descobreix els misteriosos secrets de la Bassa com un autèntic explorador!!!”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top