MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Plantes silvestres medicinals i comestibles de l’entorn mediterrani

Plantes silvestres medicinals i comestibles de l’entorn mediterrani

Des de: 10,00

DESCRIPCIÓ:
Passeig tranquil i relaxat en plena natura, on acompanyats per un guia professional expert en la temàtica, anirem descobrint i identificant multitud de plantes silvestres de l’entorn mediterrani, amb sorprenents propietats medicinals. També plantes aromàtiques, útils i culinàries, que experimentarem amb les seves olors i deliciosos sabors de forma interactiva i ens oferiran una experiència per a tots els sentits.
En les seves futures sortides de camp, segur que podrà experimentar i transmetre els coneixements adquirits amb un nou i ampli punt de vista de la vegetació de l’entorn. El recorregut principalment transcorre pel tranquil paratge natural de la part baixa del “Barranc de Sant Pere” i “Barranc de Furoner”, prop de l’litoral. Són zones molt poc o gens transitades a escassos 2.000 metres de les platges del municipi de l’Ampolla.

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
Activitat relaxada en plena natura que ens aportarà, a més de benestar personal, coneixements de les plantes de clima mediterrani pel que fa als seus usos medicinals, aromàtics i culinaris. Experiència en l’observació i pràctica d’activitats a la natura per obtenir tots els seus beneficis saludables. Millorar la nostra capacitat de percepció de el sentit de l’olfacte i el gust.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Persones a partir de 5 anys.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà, Català.

DURADA:
2 hores i 30 minuts

EL PREU INCLOU EL MATERIAL NECESSARI:
Sí.

DIFICULTAT:
Baixa. Apte per a persones amb mobilitat normal. Caminarem per pistes, senders i fora d’ells.

DISTÀNCIA DEL RECORREGUT:
2,5 km.

DIFERÈNCIA D’ALTITUD A SUPERAR:
30 metres

LLOC DE TROBADA:
Ecoherbes Botanic, (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda, adequada per a activitats de natura i adaptada a l’estació climàtica de l’any. Calçat apte per caminar pel camp.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i/o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Plantes silvestres medicinals i comestibles de l’entorn mediterrani”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top