MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Shinrin-Yoku. Activant els nostres sentits.

Shinrin-Yoku. Activant els nostres sentits.

Des de: 10,00

DESCRIPCIÓ:
Shinrin-yoku significa passar temps al voltant dels arbres, contemplant la natura. És una teràpia japonesa que promou la salut, la relaxació i enforteix el sistema immunològic.
Aquest és un taller pràctic que es realitza en Ecoherbes, on, entre arbres i plantes, ens impregnarem de l’energia i la pau que el jardí ecològic ens transmet.

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
És una experiència sensorial que ens vivifica i equilibra. Passejar, caminar amb suavitat, sense presses. Gaudirem de el silenci i dels murmuris de la natura, fusionant aquest meravellós conjunt d’emocions que activen els nostres sentits.
En un entorn ideal per a la desconnexió i el relax.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Totes les edats.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà i català.

DURADA:
2 hores.

LLOC DE TROBADA:
Jardí Botànic Ecoherbes Park. (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba adaptada a l’època de l’any i calçat còmode.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Shinrin-Yoku. Activant els nostres sentits.”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top