MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Taller gastronòmic de plantes i flors. Descobreix nous sabors i aromes de plantes salvatges i conreades del món.

Taller gastronòmic de plantes i flors. Descobreix nous sabors i aromes de plantes salvatges i conreades del món.

Des de: 20,00

DESCRIPCIÓ:
Taller pràctic i interactiu, on descobrirem a força de tasts d’olor i sabor directament de multitud de plantes de l’Jardí Botànic, els usos i propietats gastronòmics que espècies salvatges i conreades tant autòctones com exòtiques de diferents parts de món, ens poden aportar noves experiències en la preparació i elaboració de receptes i plats de el mes alt nivell.

EXPERIÈNCIA OBTINGUDA:
Descobrirem nous i sorprenents sabors i aromes a base de flors i plantes, aplicables als nostres elaborats gastronòmics, tant a nivell domèstic com professional.
Ampliació i millora de la nostra capacitat sensorial de el gust i l’olfacte.

Places limitades. Cal reserva prèvia.

Descripció

APROPIAT PER A:
Persones adultes, aficionats, gourmets, estudiants i professionals de la gastronomia, amb inquietud a experimentar, descobrir i redescobrir, productes vegetals amb fascinants aplicacions.

IDIOMES DE L’ACTIVITAT:
Castellà, Català.

DURADA:
2 hores.

EL PREU INCLOU EL MATERIAL NECESSARI:

LLOC DE TROBADA:
ECOHERBES BOTANIC (Urb. Sant Pere, 1, 43895 l’Ampolla). Aparcament privat gratuït. Us recomanem arribar 15 minuts abans de l’inici.

VESTIMENTA RECOMANADA:
Roba còmoda adaptada a la climatologia de moment.

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i / o telèfon, que el client va informar en la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i / o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb la qual es va fer el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Taller gastronòmic de plantes i flors. Descobreix nous sabors i aromes de plantes salvatges i conreades del món.”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top