MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Visita guiada al jardí botànic

Visita guiada al jardí botànic

Des de: 8,00

Un guia expert en el jardí i la temàtica, ens acompanyarà durant la nostra visita i ens oferirà descobrir de forma interactiva, un món d’experiències sensorials pel que fa a aromes, sabors, textures, colors i propietats de las plantes, en els seus usos actuals i històrics, i en diverses civilitzacions.

La durada de la visita guiada és de 60 minuts. L’entrada dóna accés al parc per la resta de la jornada dins dels horaris establerts després de la visita guiada.

Nens menors de 5 anys, entrada gratuïta.

Durada: Visita guiada 60 minuts + accés lliure a jardí en horari d’obertura.
Idiomes de la visita guiada: Espanyol i Català

Descripció

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i/o telèfon, dels que va informar el client en fer la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà a Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top