MENÚ

Àrea clients professionals

MENÚ

Àrea clients professionals
Pàgina inicial Botiga Entrades i activitats Visita lliure al jardí botànic

Visita lliure al jardí botànic

Des de: 6,00

Seguint un recorregut senyalitzat mitjançant senders, descobrirem les més de 400 espècies botàniques, les seves característiques, usos i propietats; mitjançant un cartell informatiu a cadascuna d’elles.

Nens menors de 5 anys, entrada gratuïta.

Durada: Lliure en horari d’obertura. Recomanat 60 a 90 minuts.
Idiomes: De la ruta senyalitzada i dels cartells informatius de cada espècie en Espanyol i Català. Es disposa de llibres guia amb totes les traduccions en Anglès i Francès per fer el recorregut.

Descripció

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i/o telèfon, dels que va informar el client en fer la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà a Ecoherbes mitjançant el correu [email protected] adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top