Pàgina inicial Botiga Entrades Visita lliure al jardí botànic

Visita lliure al jardí botànic

Seguint un recorregut senyalitzat mitjançant senders, descobrirem les més de 400 espècies botàniques, les seves característiques, usos i propietats; mitjançant un cartell informatiu a cadascuna d’elles.

Nens menors de 5 anys, entrada gratuïta.

Durada: Lliure en horari d’obertura. Recomanat 60 a 90 minuts.
Idiomes: De la ruta senyalitzada i dels cartells informatius de cada espècie en Espanyol i Català. Es disposa de llibres guia amb totes les traduccions en Anglès i Francès per fer el recorregut.

Categoria:

Descripció

CANCEL·LACIÓ DE L’ACTIVITAT O RESERVA I CANVIS DE DATA:

Per part de l’organitzador: en cas de situació climatològica adversa o per qualsevol altra causa, es retornarà el 100% de la reserva i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data.
Qualsevol cancel·lació de l’activitat o canvi de data, es comunicarà mitjançant el correu electrònic i/o telèfon, dels que va informar el client en fer la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Per part de el client: fins a 48 hores abans de l’inici, es retornarà el 100% de l’import i/o s’oferirà la possibilitat de realització per a una altra data, transcorregut aquest termini es perdrà el 100% de l’import de la reserva.
Qualsevol cancel·lació de la reserva i canvis de data, es notificarà a Ecoherbes mitjançant el correu info@ecoherbes.com adjuntant còpia de la reserva.
L’import serà retornat a la mateixa targeta bancària amb què es va realitzar el pagament, en el termini de 5 dies laborables.

Go to Top