Les infusions
Les infusions 2018-11-28T19:44:36+00:00

Les infusions

Producte Gourmet d’altíssima qualitat, excepcional, per a clients exclusius.

Infusions d’herba seca
Infusions d’herba fresca

Els tes i infusions Ecoherbes són ecològics, artesanals i únics al mercat. Hi podem apreciar les fulles i flors senceres, sabors autèntics i arômes naturals, als quals cal afegir les múltiples propietats beneficioses per a l’organisme. No contenen teïna, cafeïna, ni cap altre estimulant addictiu.

Els tes i infusions Ecoherbes provenen d’una matèria primera única, de cultiu propi, d’acord amb la passió per la qualitat i la perfecció.

Sistema easy-drip

Es serveixen en bossetes individuals amb sistema d’escorregut fàcil “easy-drip”, sistema d’escorregut elegant que afegeix un plus de qualitat i exclusivitat. Patentat.

Les nostres infusions i tes exclusius al teu establiment

Infusions i Tes gastronòmics i de luxe per als millors establiments del sector HORECA

Descarrega el nostre catàleg

Amb més de 130 pàgines, el catàleg d’Ecoherbes inclou totes les referències d’infusions seques, fresques, Tes i de mescla d’espècies . S’hi mostren fotografies, detalls tècnics de cada producte i descripcions en 4 idiomes.

Facilita’ns les teves dades i el rebràs al teu correu electrònic.

Vull el catàleg

Sol·licita mostres de tast gratuïtes

T’agradaria povar les nostres Infusion i Tes abans de fer la teva primera comanda? Si ets professional de la restauració, et donem l’oportunitat de provar el nostre producte abans de servir-lo als teus clients.

Facilita’ns les teves dades i et farem arribar una selecció d’Infusions i Tes al teu establiment.

Vull tastar-ho