Infusions d’herba seca
Infusions d’herba seca 2017-08-29T06:43:59+00:00

Infusions d’herba seca

Aroma, sabor i salut.

Infusions de luxe d’herba seca d’Ecoherbes.

Les nostres infusions d’herba seca ecològica són fruit del nostre treball i són també la principal il·lusió del nostre projecte. Es tracta d’un producte exclusiu elaborat per complet a les instal·lacions d’Ecoherbes: des de la selecció de les  llavors de les plantes aromàtiques, fins a la sortida del producte al mercat.

Camps de conreu, assecador i obrador, acompanyats per la brisa del mar mediterrani, el sol, el vent i la pluja, són l’escenari on els mestres artesans, herbolaris apassionats, cultiven i elaboren amb temps i paciència aquestes infusions.

Detalls de les nostres infusions d’herba seca (click per ampliar).

“Aroma, sabor i salut” és el nostre eslògan i reflecteix plenament les característiques de les nostres infusions. Hem buscat fer la millor de les infusions per tots els sentits i convertir la sobretaula després d’un àpat, o bé els moments de relaxació d’entre hores, en el plaer saludable de degustar una tassa d’herbes amb un sabor esplèndid, unes aromes embriagadores i unes propietats que ens ompliran de felicitat i benestar.

Fulles i flors senceres escollides manualment d’entre les millors de les plantes en cultiu i assecades poc a poc a l’assecador de fusta natural, emplenen la bosseta exclusiva de fibres naturals, elaborada artesanalment i entrecosida amb el sistema d’escorregut “Easy drip”d’Ecoherbes.

Caixa d’infusions exclusiva per a restaurants.

Fes click per ampliar.

Si estàs interessat en les nostres infusions d’herba seca per a professionals, sol·licita informació.

Sol·licitar informació