Jardí Botànic Ecoherbes Park

Què és?

«Jardí Botànic Ecoherbes Park»

El Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park és un gran espai natural al costat del Mar Mediterrani i del Delta de l’Ebre; un lloc privilegiat a la reserva de la biosfera de “Terres de l’Ebre”, on els visitants poden passejar, retrobar-se amb la natura i descobrir les més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals que hi creixen.

Què s’hi pot trobar?

«Plantes d’arreu del món.»

Des de la seva inauguració, el juny de 2015, milers de persones han recorregut els 20.000m2 de jardí. Un espai natural on trobem plantes provinents de diferents llocs del món que, situades en parterres i tot seguint la sinuositat dels camins i senders, conviuen amb pins, oliveres, garrofers, arbustives i altres espècies autòctones.

Tot això envoltat dels camps de cultiu d’ Ecoherbes, conforma un parc agroecològic de 100.000m2.

El fet que el nostre Jardí Botànic i camps de cultiu es trobin a l’aire lliure, fa que tota mena de fauna local visqui en llibertat a les nostres instal·lacions com es pot veure a les imatges del costat.

Cultura i divulgació

«Cultura i coneixement sobre les plantes medicinals.»

A més de gaudir d’un passeig assossegat en plena natura, la visita a Ecoherbes Park també posseeix un component cultural i divulgatiu. Els que recorren el jardí adquireixen coneixements de les diferents espècies de plantes, així com els seus usos medicinals actuals i tradicionals. Ecoherbes Park també disposa d’un viver de reproducció vegetal i un banc de llavors.

A qui va dirigit

«Visitants de totes les edats i perfils.»

El Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park és un lloc ple d’encant natural, dissenyat per a ser recorregut per visitants de totes les edats i de diferents perfils. És habitual que atregui l’atenció de famílies amb nens, de grups de gent gran, de persones compromeses amb l’ecologia i el medi ambient, així com d’estudiants i professionals de la fitoteràpia i altres ciències de la naturalesa. Cal destacar que el jardí compleix amb tots els estàndars desitjables de comoditat, servei i qualitat. Al llarg del seu recorregut compta amb zones de descans, ideals per a la introspecció i la retrobada amb l’essència vital.

Catàleg d’espècies

Descobreix l’àmplia varietat d’espècies del Jardí.

Veure el catàleg
Visites, activitats i serveis
Entrades i horaris