Jardín Botànic
Visites, activitats i serveis

Visites lliures

Seguint un recorregut senyalitzat mitjançant senders, descobrirem les més de 400 espècies botàniques, les seves característiques, usos i propietats; mitjançant un cartell informatiu a cadascuna d’elles.

Comprar entrades

Visites guiades

Un guia expert amb el jardí i la temàtica, ens acompanyarà durant la nostra visita i ens oferirà descobrir de forma interactiva, un món d’experiències sensorials pel que fa a aromes, sabors, textures, colors i propietats de las plantes, en els seus usos actuals i històrics, i en diverses civilitzacions.

Comprar entrades

Visites i excursions grupals a mida

Escolars, empreses, amics, familiars, clubs, associacions, prepararem l’activitat adaptant-la a les teves necessitats i interessos.

Veure activitats

Cursos i jornades

Dissenyem i realitzem diversos cursos i jornades formatives a sol·licitud del client, en relació amb la fitoteràpia, jardineria, botànica, medi ambient, naturalesa, teràpies naturals, agricultura ecològica, etc, impartides al propi jardí botànic, en aules de naturalesa a l’aire lliure, o al lloc escollit pel client.

Veure activitats

Tasts i degustacions d’Infusions i Tes

Organitzades pels nostres sommeliers de Te i amb els productes exclusius Ecoherbes, convertim les cerimònies de tast, amb experiències sensorials inoblidables on, a més a més, aprenem a preparar i oferir gastronòmicament els Tes i les Infusions, per a obtenir els seus millors aromes, sabors i propietats. Al Jardí i espais d’Ecoherbes, o en locals i establiments del client, crearem el clima adequat per a una experiència plena.

Vine al jardí

Celebracions i esdeveniments

El Jardí i les seves instal·lacions, ofereixen multitud d’opcions per a realitzar-hi, aquelles trobades de dies especials de forma agradable i plaent. La seva estètica ornamental i naturalment ecològica, la pau i tranquil·litat que es respira al seu entorn, la multitud d’aromes perfumats de les seves plantes i l’hospitalitat amb que us rebrem, fan d’Ecoherbes Park un lloc ideal.

Demana informació

Serveis gratuïts

Serveis gratuïts a disposició dels clients:

  • 3 àrees d’aparcament amb gran capacitat, tant per a turismes com per a autocars de totes les dimensions.
  • Zona de pícnic.
  • Àrea de descans i meditació.
  • Tot el Jardí és ideal per a realitzar reportatges fotogràfics.

Altres serveis

  • Càtering escolar.
  • Càtering per a reunions i celebracions.
  • Qualsevol cosa necessària per a que la teva estada sigui plenament satisfactòria.
Entrades i horaris

Obté més idees sobre que fer a la Guia de viatge de L’Ampolla Travel Guide