Us imagineu el Pare Noel prenent una infusió? Quina seria? Fa molt de fred a Rovaniemi i el nostre esperat Pare Noel i els seus ajudants, els Elfs, es prenen infusions calentetes per preparar tots els enviaments amb alegria i energia.

Els Elfs encarregats de l’avituallament tenen diverses receptes i, de tant en tant, ens en regalen algunes perquè les coneguin tots els amants de les infusions. A Ecoherbes ens sentim privilegiats d’elaborar les pocions màgiques i de compartir-les amb vosaltres.

Relaxing

Està elaborada amb Hierbaluisa, Lavanda i Melisa. Aquesta infusió millora l?ansietat i el nerviosisme i proporciona un estat anímic molt agradable. També és purificant i està indicada per a estats emocionals alterats. Què millor per agafar el son de la nit del 24 quan la inquietud ens desvetlla esperant els regals.

Digestive

Camamilla, Citronel·la, i Salvia. Ideal per després dels copiosos menjars d’aquestes dates que són com una marató. Sembla que mai no s’acabin. Que bé ens asseurà al nostre hiper saciat estómac.

Happiness

Elaborada amb Sajolida, Espígol i Herba Llimona. Una barreja perfecta per alleujar la tristesa, l’apatia, el pessimisme. Aquesta infusió genera emocions positives, sensació de felicitat, alegria i optimisme. Ja veuràs com aquella persona que esperes, al final, arriba.

Balsamic

La fem amb Orenga, Farigola i Poliol Blanc. Composició d’herbes que tant ajuden a prevenir com millorar els processos catarrals i gripals. Aquesta infusió amb efecte balsàmic aclareix les vies respiratòries i reforça el sistema immunològic. Perquè el fred de vegades ens juga males passades.