A la foto podeu observar la diferència entre una infusió Ecoherbes ecològica i artesanal, i una infusió (X) ecològica i industrial. Totes dues són infusions de Marialluïsa, la d’Ecoherbes salta a la vista, l’altra …

El sector dels productes ecològics va en augment al nostre país, cosa que ens alegra enormement. Les infusions, dins el món de l’ecologia, també han trobat el seu lloc, però no totes les infusions ecològiques són iguals. Des d’Ecoherbes sempre hem considerat que, per aconseguir un bon producte, unes infusions de màxima qualitat, cal unir l’ecològic amb l’artesanal; NO volem formar part de la cadena industrial perquè perdríem el caràcter únic dels nostres productes, la seva veritable essència i gran part dels beneficis que les plantes aporten al nostre organisme.

Què ens diferencia d’altres infusions també ecològiques? A la vista està: Pràcticament tot.

  • Cultivem en el major Jardí Botànic de plantes aromàtiques de la Península Ibèrica, situat al costat del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.
  • Amb una cura minuciosa i constant, vam aconseguir una matèria primera d’alta qualitat.
  • La collita és artesanal. En els camps d’Ecoherbes no entren màquines. Les mans d’experts en recol·lecció selectiva fan un excel·lent treball recollint una a una les fulles i flors de cada plantació, sempre seleccionant les millors.
  • Eliminant, per descomptat, qualsevol tipus de mala herba o element diferent a l’objectiu collit.
  • A pocs metres dels camps es troba l’obrador, lloc en el qual es fa una altra classificació (selecció qualitativa després de la recollida inicial) abans de passar a l’assecat de fulles i flors.
  • L’assecat també és artesanal, en un recinte de fusta d’avet, on fulles i flors es mantenen aïllades de la humitat de manera natural.
  • Quan el producte està sec torna a l’obrador on es fa l’última selecció, donant com a resultat unes infusions excepcionals que són pesades, cosides i embossades a mà.
  • Totes les infusions Ecoherbes s’elaboren sota la supervisió d’una fitoterapeuta titulada.
  • La infusió final està composta per fulles senceres o per fulles i flors senceres. Són infusions netes d’impureses, de pals i branques, de males herbes, de contaminació creuada i de qualsevol element nociu per a la salut. Aquest tipus de restes si queden a les infusions ecològiques industrials, on la recol·lecció i processat amb màquines tot el tritura i mescla, impedint realitzar una correcta i sana selecció del producte.
  • El resultat Ecoherbes: unes infusions úniques, que conserven totes les propietats organolèptiques, els olis essencials, l’aroma de la planta intacte, un gust espectacular, i les propietats beneficioses que el nostre cos agraeix.