Nosaltres

Creació tècnica i direcció

«L’art de l’elaboració, fusió amb la puresa i qualitat de l’essència natural»

Jordi Bosch, Etnobotànic i Paisatgista, i Trinidad Fuentes, Etnobotànica i Fitoterapeuta, són els precursors del projecte i comparteixen la direcció general d’Ecoherbes.

Jordi, dirigeix els temes botànics del cultiu ecològic, la millora constant organolèptica amb la selecció genètica i amb la reproducció d’espècies amb cultivars propis, el disseny del jardí botànic i l’obtenció de noves espècies.

Trinidad, és responsable de la investigació i desenvolupament del producte. Crea noves i sorprenents “fórmules d’autora”, conjugant els ingredients, tant frescos com secs, que la matèria prima exclusiva i única d’Ecoherbes li ofereixen.

Ambdós, juntament amb Oriol Clos, enginyer tècnic agrícola i director tècnic d’Ecoherbes, Josep M. Navarro, mestre jardiner, agricultor, responsable de l’equip que cuida amb cura els cultius i el jardí botànic, i Valeria Jubette, mestra artesana herbolària i responsable de l’equip de producció a l’obrador, generen la sinèrgia dels productes Ecoherbes, reflectida al seu eslògan: Aroma, Sabor i Salut a la teva Vida.

Amb una trajectòria al sector de més de 25 anys, van iniciar el projecte Ecoherbes al 2007, a una finca de l’Ampolla amb singulars terrenys de cultiu, on, a més a més, la climatologia és propícia per a l’especial desenvolupament d’una gran varietat d’espècies aromàtiques.

Amants de la cultura, l’art, i apassionats de la
gastronomia selecta, avancen en el seu
objectiu d’unir
ecologia i excel·lència
.

Col·laboradors

Javier Campo

Sommelier, frommelier, escriptor de vins, assessor i docent.

L’empresa

Descobreix un parc agroecològic de 10 hectàrees amb més de 400 espècies.

Ecoherbes és un parc agroecològic de 10 hectàrees, on s’ubica Ecoherbes Park, un gran Jardí Botànic Medicinal amb més de 400 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, envoltades de camps de cultiu i amb el Mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l’Ebre com a teló de fons. Els cultius creixen a l’aire lliure, sense hivernacles. Els procediments propis de cultiu i elaboració de la nostra matèria prima, en harmonia entre tradició i coneixements científics actuals, donen com a resultat que els nostres tes i infusions siguin més aromàtics, de sabor exclusiu i d’elevadíssima qualitat.

Les instal·lacions disposen d’un gran banc de llavors pròpies i un viver de reproducció de les espècies, per tal d’aconseguir una major adaptabilitat i genètica d’alta qualitat organolèptica, a les plantes cultivades.

Benvinguts