Nosaltres

Creació tècnica i direcció

«L’art de l’elaboració, fusió amb la puresa i qualitat de l’essència natural»

El Jordi Bosch, etnobotànic i paisatgista, i la Trinidad Fuentes, etnobotànica i fitoterapeuta, són els precursors del projecte i comparteixen la direcció general d’Ecoherbes.

El Jordi dirigeix els temes botànics relatius al conreu ecològic, la millora organolèptica constant en la selecció genètica i la reproducció d’espècies amb conreus propis, el disseny del jardí botànic i l’obtenció de noves espècies.

  • En Gastronomia, s’ha especialitzat en el descobriment i la promoció d’espècies vegetals, conreades o salvatges d’arreu del món, la gran majoria en estudi pràctic en plantació al mateix jardí botànic Ecoherbes, per a l’ús culinari d’alta restauració, amb sorprenents i exclusius sabors, aromes i textures. En l’actualitat, realitza tallers i formacions pràctiques/interactives a xefs professionals, estudiants d’hostaleria i persones amb un gran interès pels temes d’alta gastronomia.
  • Gràcies al seu bagatge i a l’ampli coneixement dels productes exclusius Ecoherbes per a la restauració i l’hostaleria (tes i infusions en diversos formats, de conreu i producció propis), i per la seva interacció amb importants marques del sector, ofereix de manera regular: formació i transferència d’informació en el disseny, preparació, recursos òptims i materials del servei a taula de les infusions i tes en l’àmbit de la restauració. Una de les seves responsabilitats és la creació de la carta que s’ofereix per la sobretaula i l’assessorament i consell a l’equip de sala en el seu servei, com un sommelier d’infusions i tes, on l’objectiu és descobrir el caràcter i l’escenografia únics i personals de cada establiment per a sorprendre el client.
  • Guia professional de natura, certificat per l’IE, Interpret-Europe, dissenya i dirigeix activitats guiades relacionades amb el medi natural, flora i fauna, tant al jardí botànic Ecoherbes com a establiments de turisme rural, espais naturals i centres d’activitats.

La Trinidad està a càrrec de la recerca i el desenvolupament del producte. Crea “fórmules d’autora” noves i sorprenents, conjugant els ingredients, tant frescos com secs, que la matèria primera exclusiva i única d’Ecoherbes li ofereixen.

  • Gràcies a la seva formació i als anys de pràctica en les següents especialitats: Màster en Psicologia Transpersonal. Postgrau en Coaching i Lideratge. Postgrau en Mindfulness i Gestió Emocional. Mestra de Reiki. Imparteix tallers i cursos a particulars i empreses, centrats en la connexió amb la natura i la unió d’emocions, ment i cos energètic. Partint de la base que l’harmonia proporciona pau, equilibri i estabilitat, a més d’augmentar l’autoestima i reforçar el sistema immunitari.
  • És experta en salut energètica femenina i imparteix tallers que se centren en el benestar de la dona en les diferents fases de la seva vida.
  • En el seu vessant de criminòloga, grafòloga, investigadora privada i amb el Màster en Psicologia Criminal, ha trobat al Jardí Ecoherbes una font d’inspiració màgica per a les seves novel·les. Coneguda sota el nom de “L’escriptora justiciera”, ha guanyat diversos premis literaris entre novel·les, relats i obres de teatre.

Ambdós, juntament amb Oriol Clos, enginyer tècnic agrícola i director tècnic d’Ecoherbes, Josep M. Navarro, mestre jardiner, agricultor, responsable de l’equip que cuida amb cura els cultius i el jardí botànic, i Valeria Jubette, mestra artesana herbolària i responsable de l’equip de producció a l’obrador, generen la sinèrgia dels productes Ecoherbes, reflectida al seu eslògan: Aroma, Sabor i Salut a la teva Vida.

Amb una trajectòria al sector de més de 25 anys, van iniciar el projecte Ecoherbes al 2007, a una finca de l’Ampolla amb singulars terrenys de cultiu, on, a més a més, la climatologia és propícia per a l’especial desenvolupament d’una gran varietat d’espècies aromàtiques.

Amants de la cultura, l’art, i apassionats de la
gastronomia selecta, avancen en el seu
objectiu d’unir
ecologia i excel·lència
.

Col·laboradors

Javier Campo

Sommelier, frommelier, escriptor de vins, assessor i docent.

L’empresa

Descobreix un parc agroecològic de 10 hectàrees amb més de 400 espècies.

Ecoherbes és un parc agroecològic de 10 hectàrees, on s’ubica Ecoherbes Park, un gran Jardí Botànic Medicinal amb més de 400 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, envoltades de camps de cultiu i amb el Mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l’Ebre com a teló de fons. Els cultius creixen a l’aire lliure, sense hivernacles. Els procediments propis de cultiu i elaboració de la nostra matèria prima, en harmonia entre tradició i coneixements científics actuals, donen com a resultat que els nostres tes i infusions siguin més aromàtics, de sabor exclusiu i d’elevadíssima qualitat.

Les instal·lacions disposen d’un gran banc de llavors pròpies i un viver de reproducció de les espècies, per tal d’aconseguir una major adaptabilitat i genètica d’alta qualitat organolèptica, a les plantes cultivades.

Benvinguts