Avui volem presentar-vos la nova pàgina web d’Ecoherbes i Ecoherbes Park. Des d’aquest mes de juliol els nostres clients i amics podeu descobrir tot el que us ofereix Ecoherbes d’una manera molt més atractiva, visual i interactiva.

El nou lloc web comença mostrant els camps de cultiu, d’on sorgeixen els nostres productes naturals i artesans, detenint-se en algunes de les espècies que neixen a les nostres terres situades davant el Mar Mediterrani: sajolida, anet, fonoll marí, marialluïsa, menta, romaní… i així fins a un total de vint espècies, de les que trobareu la seva descripció, característiques i principals propietats.

L’apartat destinat a les infusions d’Ecoherbes detalla el seu procés d’elaboració ecològic i artesanal, que dóna lloc a un producte gourmet de la més alta qualitat, tant pel que fa a les infusions d’herba seca com a les confeccionades amb fulles i flors senceres i fresques acabades de recollir als camps d’Ecoherbes.

També es mereixen un espai propi les herbes aromàtiques i culinàries totalment ecològiques d’Ecoherbes, que ja es troben a les cuines de prestigiosos xefs i restaurant europeus.

 

Els nostres productes, a un clic

 

Per facilitar-vos l’adquisició de tots els nostres productes, posem a la vostra disposició una botiga online a la web, que us permetrà fer els vostres encàrrecs de manera ràpida, senzilla i cent per cent segura, i rebre’ls en pocs dies al vostre domicili.

A través de la botiga online podreu comprar les infusions i herbes culinàries d’Ecoherbes, els nostres olis artesanals i també packs de productes especialment dissenyats per fer un regal.

 

Visita virtual a Ecoherbes Park

L’experiència interactiva és total a l’apartat de la web dedicat al Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park, un parc natural situat davant del mar Mediterrani on passejar i descobrir més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals.

L’espai web del Jardí Botànic inclou un mapa interactiu que permet recórrer a través de fotografies els diferents racons del jardí, des de l’edifici principal i les aules de natura, a les zones de descans, camins, parterres, etc.

A més, trobareu tota la informació pràctica que us pugui interessar i fins i tot podreu comprar les entrades per visitar el parc.

Esperem els vostres comentaris sobre la nova web d’Ecoherbes. Esperem que us agradi!