En l’obstinació i desig de seguir oferint als nostres clients els millors i exclusius productes, hem creat una nova línia de tes que podem classificar en dos grups rellevants: Tes Sabors Autèntics i Tes Fórmules d’Autor.

Tes Sabors Autèntics

Hem seleccionat els millors tes purs, d’altíssima qualitat. Cultivats segons la producció agrícola ecològica, cuidant l’ús dels nutrients per obtenir les millors aromes. Una explosió de sabors que penetren amb la subtilesa exigida pels amants del bon te.

Tes Fórmules d’Autor

Únics, creats per Ecoherbes. Les fulles i flors de plantes aromàtiques s’acaricien amb diferents tes, és una lloança al paradís del que és natural, un plaer d’aromes i sabors que es conjuguen amb la salut.

La creació pròpia ens permet valorar diversos factors a l’hora de realitzar una barreja. Per això, en els diferents Tes Fórmules d’Autor, hem analitzat els sabors, les aromes, i les propietats de cadascuna de les plantes fins a aconseguir, pesant els ingredients de manera individual, excepcionals barreges de tes amb herbes aromàtiques. Aquestes són:

En el proper article parlarem d’aquests tes i del perquè és recomanable fer barreges amb tres tipus diferents de plantes. Avancem que, entre d’altres motius, el principal és la salut.

Pots trobar tots aquests tes a la nostra botiga online.